
Pastanaga, alberginia, carbassó. Poques mongetes verdes, patates, bròquil. Tot tallat llarg.
- Soja groga, té forma de llentia verda (soja verda sence clofolla Moong Dall). Es possa a estobar durant 20 o 30 min.
- Es tallen les alberginies i es posen amb aigua perquè no es tornin negres. També s´afageixen les patates.
- Es barreja tot en una caçola (soja, llenties i verdures). Al final s'afageix el tomàquet tallat llarg, esperem una mica i afegim SABAR (herbes amb pols), sal i l'aigua del "Tamarindo". Es bull una estona més i després es canvia de recipient. S'hi afegeix una cullerada de Ghee (mantega clarificada), una mica de mostassa, 3 guindilles, asafètida, soja negra descorticada (Uridal). S'hi afageix aigua i es segueix bullint.
Salsa Sambar (Churney de menta) es serveix junt a les verdures mixtes:
- Menta batuda i picada amb: sal, un all, trossets de gingebre, 1/4 de coco.
No hay comentarios:
Publicar un comentario